Rubio Monocoat - Grease Remover
Vetvlekken (bv. olijfolie, frietvet, chips, olie). Zo snel mogelijk na het ontstaan van de vlek aanbrengen, om het indringen van de vlek te voorkomen.

 44,00

Gratis verzending

Gratis retournering

Productbeschrijving

Vetvlekken, zoals veroorzaakt door olijfolie, frietvet, chips en andere oliehoudende producten, kunnen een hardnekkig probleem vormen voor veel oppervlakken. Deze vlekken hebben de neiging om snel in het materiaal te dringen, waardoor ze moeilijk te verwijderen zijn en een blijvend merkteken achterlaten. Om de schade te minimaliseren en het verwijderingsproces te vergemakkelijken, is het cruciaal om zo snel mogelijk na het ontstaan van de vlek in te grijpen. Door direct te handelen, voorkom je dat het vet dieper in het oppervlak doordringt en vergroot je de kans op een volledige verwijdering, waardoor je oppervlak er weer als nieuw uitziet.
RMC Grease Remover versuitven op de vlek. Gedurende enkele minuten laten inwerken. Met een doek of keukenpapier droogdeppen. Het volledige oppervlak goed nareinigen. Gebruik hiervoor een met water bevochtigde doek of reinig met RMC Surface Care. Voor het verwijderen van hardnekkige vlekken wordt aanbevolen deze werkwijze te herhalen tot men het gewenste resultaat bereikt heeft.
500ml.

Gelukt, het artikel is toegevoegd!

Of

Gelukt, het artikel is toegevoegd!

Of