Voortgang introductie noviteiten INK & Proline badmeubelen en IVY kranen

Ontdek nu de nieuwste Sanibell hoogtepunten – van stijlvolle badkamerinnovaties tot onze schitterende sneakpeak van de IVY kranenserie.

De regen valt met bakken en de blaadjes vallen. De pepernoten liggen al sinds juli in de schappen van de super en de behoefte aan huiselijk comfort, gezelligheid en wellness begint al weer toe te nemen. Wij merken dat elk jaar weer opnieuw.

De noviteiten die wij sinds de zomer van 2023 geïntroduceerd hebben vinden inmiddels hun weg richting de showrooms en de klanten. De reacties zijn zeker enthousiast te noemen.

Voor die klanten die misschien door drukte de noviteiten gemist hebben. Hier nogmaals een korte opsomming van deze highlights:

Vernieuwingen in de Proline collectie: Nieuwe zwarte houtdecorkleur ‘black oak’ voor een extra stijlvolle touch. Een nieuwe twee-laden onderkast met verticaal gefreesde fronten in greeploze lakuitvoering in mat en glans wit en mat zwart. Deze nieuwe ‘retrostyle’ badmeubelen met de gefreesde fronten komen eveneens met drie nieuwe stoere eiken houtdecor kleuren.

Het SIMAR bestand kan hier aangevraagd worden.

Download hier de nieuwste Proline brochure 2023

Download hier de Proline prijslijst/lookbook 2023

De aanvullingen in de INK collectie zijn niet op één hand te tellen, maar we zullen ze hier toch even achter elkaar noemen:

 

  • Nieuwe asymmetrische wastafels United en Unlimited,
  • Nieuw model wastafel op 40 cm diep, de Reflekt,
  • Nieuwe Topdeck waskommen in kleurrijk porselein (Otello) en prachtige nieuwe contourvorm (Enzo) kommen in glans wit, mat wit en mat zwart porselein.
  • De populariteit van de rechthoekige spiegels heeft er toe geleid dat in deze serie tevens een versie toegevoegd is met indirecte verlichting, verwarming en sensor met dimfunctie en colour-changing; de SP32.
  • Voor alle versies van de spiegels met alukader is de zesde kleur ‘metal black’  nu een feit.

 

Het SIMAR bestand kan hier aangevraagd worden.

Download hier de INK noviteiten prijslijst 2023

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de nieuwe IVY kranen? Wij zijn heel blij dat we met zulke prachtige, kwalitatieve en complete series producten op de markt komen. Wij kunnen niet wachten… en jullie ook niet, hebben we begrepen. Maar…, ze komen er aan hoor! Hierover binnenkort meer.

Voor alle producten en noviteiten geldt: Uw Sanibell vertegenwoordiger praat u graag bij. Vraag hem gerust naar wie, wat, waar en wanneer!

Met vriendelijke groet,

Gelukt, het artikel is toegevoegd!

Of

Gelukt, het artikel is toegevoegd!

Of