GEFREESD, de Proline noviteiten!

Duik in de nieuwste trends met Proline’s recente nieuwsbrief: van chique ‘Black Oak’ tot innovatieve designs die uw badkamer doen stralen.

Na de introductie op de ISH, dit afgelopen voorjaar, zijn de resultaten van deze nieuw ontwikkelde serie Proline badkamermeubelen nog aantrekkelijker geworden. Nieuwe kleuren en materialen, spannende details, elegante en smaakvolle vormgeving. Proline heeft een prachtige update gekregen en kan in de loop van de maand oktober 2023 uitgeleverd gaan worden.

Proline breidt bestaande kastenprogramma uit met nieuwe ‘houtskool eiken’ houtdecorkleur: Black Oak.

 

Proline heeft ook een nieuwe moderne zwarte ‘houtskool eiken’ houtdecorkleur in het huidige kastenprogramma. Deze nieuwe en hedendaagse ‘black oak’ houtdecorkleur geeft de badkamer nu die extra stijlvolle en moderne ‘touch’. De mooiste combinaties krijg je met een prachtig witte wastafel en een mooie zwarte kraan.

Proline breidt tevens de collectie verder uit met badkamermeubelen in gefreesde uitvoering.

 

De nieuwe Proline twee-laden symmetrische onderkasten met houten keerlijst zijn er nu ook met verticaal gefreesde en recht opliggende fronten. Deze met houtdecor folie omtrokken ladefronten vormen een prachtige eenheid met het houtdecor van de corpus en zijn verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren: Urban Oak (Strakke verticale lijnen met een stoere uitstraling), Terra Oak (Aardse kleur met mooie belijning) en Charcoal Oak (Moderne en diepe zwarte kleur met regelmatige ribbels).

De gelakte Proline badkamermeubelen krijgen ook lakfronten met verticale freeslijnen.

De huidige, alom bekende Proline badkamermeubelen in de strakke lakuitvoering én met de 45 graden greep aan de bovenzijde krijgen ook de moderne lakfronten met de verticale freeslijnen. Deze trendy meubelen kunnen binnenkort de badkamer van uw klant gaan verfraaien. Uiteraard ook in dezelfde drie bestaande kleuren: mat wit, glans wit en mat zwart.
Deze nieuwe symmetrische badkamer onderkast is 52cm hoog en heeft dubbele laden met opliggende fronten en komt beschikbaar in de breedtematen 60, 80, 100 en 120 cm. De verticale fronten zijn tevens doorgevoerd in een nieuwe hoge kast en dito fonteinkast.

Vanzelfsprekend zijn in de nieuwe Proline kleuren ook de aanverwante artikelen toegevoegd zoals de afdekplaten en de spiegelkasten.

Proline wandplanken

De Proline noviteiten worden eveneens gecompleteerd met de steeds populairder wordende praktische wandplanken in maar liefst 7 kleuren t.w. Raw oak, Ideal oak, Cabana oak, Black oak, Urban oak, Terra oak en Charcoal oak. Deze wandplank is aan 3-zijden afgekant (tbv nis en vrije ophanging) en optioneel verkrijgbaar met een blinde bevestiging.

De beschikbare afmetingen zijn:


20 cm diep
60x20x3,2 en 120x20x3,2 cm

 

35 cm diep
60x35x3,2 en 120x35x3,2 cm

Download hier de Proline prijslijst/lookbook 2023

Download hier de nieuwste Proline brochure 2023

Medio september verwachten we de gedrukte prijslijsten en brochures beschikbaar te hebben en dan zijn ook alle kleurstalen op voorraad.
Uw vertegenwoordiger komt graag langs met de nieuwste kleurstalen en de gedrukte prijslijsten en brochures. Maak hier een afspraak.
Het SIMAR bestand is ook bijgewerkt en kan hier worden gedownload. De tekenprogramma’s zullen in de komende periode bijgewerkt worden. We houden u hiervan op de hoogte

Gelukt, het artikel is toegevoegd!

Of

Gelukt, het artikel is toegevoegd!

Of